ANDEBRYST MED VARM SELLERISALAT

Ingredienser til 2 personer

Kalorieret fornyelse af julefrokosten – 325 kcal. pr. person
2 andebryster, ca. 300 g
Salt og friskkværnet peber
400 g skrællet knoldselleri
300 g æble i smalle både
1 spsk. smør
100 g snittet grønkål
25 g valnøddekerner

Instruktioner

Rids andeskindet og steg andebrystet på skindsiden i 8 – 10 min. Hæld fedtet fra, krydr med salt og peber
og steg det i yderligere 8 – 10 min. på kødsiden.

Lad kødet hvile.

Skær sellerien i små tern og steg dem i lidt smør ved middel varme i 8 min. Kom æble ved og steg i
yderligere 5 min.

Tilsæt grønkål og hakkede nødder og steg i 2 – 3 min. Smag til med salt og peber og server grøntsagerne til
andebrystet i tynde skiver.

Velbekomme!!