Opskrifter
Vi er gode til det vi laver & det kan smages.
Kødkvæg/ungdyr:
- BISON TATAR
- BRAISERET OKSEKØD I RØDVIN
- BRISKET
- BØF BEARNAISE MED OVNBAGTE RODFRUGTER
- BØF MED KARAMELLISEREDE LØG OG BLOMKÅLSCREME
- CHIAPANERET BØF MED BLUE–SAUCE
- CULOTTE
- FIAKER GULLASCH
- FYLDT KALVESCHNITZEL MED OST
- GRILLET FLANKSTEAK MED FENNIKEL-SQUASH SALAT
- GULLASCHSUPPE AF NYRETAPPER
- KALV I DILD
- KALVECUVETTE MED LUN RØDBEDESALAT
- KALVEFILET MED FENNIKEL, JORDSKOKKER OG BROMBÆRSAUCE
- KALVEFRIKASSÉ
- KRYDRET BØF OG BØNNESALAT MED BACON
- LANGTIDSBRAISERET TVÆRREB MED BAGTE LØG OG KARTOFFEL- ÆBLEMOS RØRT MED OST
- NYRETAPPER MED VINTERGRØNT OG PASTA
- NYRETAPPER (ONGLET) MED SELLERI, ÆRTER OG HVIDLØG
- OKSEFILET MED SALAT AF PORTVINSPORCHEREDE PÆRER, BLÅ OST & VALNØDDER, HVIDLØGSBAGT TOMAT OG BROCCOLIGRATIN
- OKSEGRYDE MED FIGNER OG KANEL
- OKSEGRYDE MED SVAMPE OG OVNRISTEDE KARTOFLER
- OKSERULLESTEG MED DECEMBERFYLD
- OSSOBUCO MED GREMOLATA OG RODFRUGTMOS
- PANDEGUF A LÁ MARSELIS
- RIBEYE MED ESTRAGON CREME
- RÆVEBAKKENS GRYDERET MED SELLERIPURE OG TYTTEBÆRKOMPOT
- SLAGTER MADSENS OKSEGRYDE OG TIMIANCREME
- SPAGHETTI NAPOLI
- GALOPERENDE BISONBØF A LA PARIS
- TATAR MED STENBIDERROGN
- TATAR
- VITELLO TONNATO MED KAPERS OG PERSILLE
- VITELLO TONNATO – KOLDT KALVEKØD MED TUNSAUCE
- HAKKEBØFFER MED BAGTE RØDLØG OG RODFRUGTER
- KALVEKARBONADER MED GULERØDDER OG EDAMAMEBØNNER
- GRÆSK MOUSSAKA MED KANEL OG PARMESAN
- KRYDREDE HAKKEBØFFER MED OVNBAGTE RØDBEDER OG KARTOFLER
- HAKKEBØFFER MED BØNNESALAT OG OSTEGRATINEREDE KARTOFLER
- GRYDERET FRA PROVENCE
- RIBEYE MED SELLERI RØSTI OG BLOMKÅLSSALAT
- HAKKEBØF MED ROSENKÅL OG HYTTEOST
- KALVEGRYDE MED KAFFE OG GÅRDBUTIKKENS GODE KARTOFELMOS
- HAKKEBØFFER MED BAGTE RØDLØG OG RODFRUGTER
- BOEUF BOURGUIGONON MED GRØNTSAGER
- FLANKESTEAK MED BAGTE TOMATER, FENNIKELSALAT OG HVIDLØGSDIP
- BØF MED PAPPARDELLE, BLOMKÅL OG GORGONZOLA SAUCE
- HØVDINGEGRYDE MED KARTOFFELMOS OG PERSILLE
- PASTA BOLOGNESE MED EKSTRA GRØNTSAGER
- BURGERBØF MED GRÆSK KARTOFFELSALAT OG MYNTE YOGHURT
- MEXIKANSK KØDGRYDE
- LANGTIDSSIMRET OKSEGRYDE
- GRYDERET MED OKSEKØD
Grisekød:
- FLÆSKESTEG MED BRUN SAUCE
- BRAISERET NAKKEFILET I MØRK ØL
- FLÆSKESTEG MED SPRØD SVÆR
- GRATIN MED RODFRUGTER OG RØGET MØRBRAD
- GRAVET SVINEFILET MED KANEL OG KARDEMOMME SAMT RÅ SELLERISALAT
- JULESKINKE
- JÆGERGRYDE I SKØN PAPRIKASAUCE
- KAM AF GRIS MED ÆBLECREME, SPRØD SVÆR OG SYLTET GRØNKÅL
- KARBONADE MED OST, BACON OG BROCCOLI
- KARBONADE MED LUNE RADISER, ASPARGES OG CITRONCREME
- KARBONADE MED PASTA OG PORRER I CREMET SAUCE
- CORNFLAKES PANERET KARBONADE Á LA MEXICO
- MØRBRAD AF GRIS I KARRY OG KOKOSMÆLK
- MØRBRAD I DILDSAUCE, APPELSIN-RIS OG MANDARINSALAT
- MØRBRADFAD MED SPINAT OG CHAMPIGNONER
- NAKKEHOTELET MED KARRYURTER OG FIGEN CHUTNEY
- NAKKEKAM MED CITRON, LAKRIDSROD, TIMIAN OG GRØNKÅLSSALAT
- PESTOFYLDT RIBBENSSTEG MED SOMMERURTER
- RIBBENSSTEG MED SYLTET GULEROD, ØL OG GROV SENNEP
- RØGET MØRBRAD MED ÆG OG ASPARGES
- SENNEPSFRIKASÉ MED SVINEKØD I TERN OG RISTEDE SØDE KARTOFFELTERN
- SKAFTKOTELET MED SPIDSKÅL OG URTEDRYS
- SKAFTKOTELETTER MED ÆBLEGLASERET HOKKAIDO
- SKINKESCHNITZLER MED GRATINEREDE PORTOBELLOSVAMPE
- SPARERIBS MED ØL, RODFRUGTMOS OG SPRØDE KÅL
- SVINEKOTELET MED BELLA GOMBA SVAMPE
- SVINEKOTELETTER Á LA NAPOLI
- SVINEKØD MED PEBER OG GRØNTSAGER
- ÆBLEFLÆSK MED LAKRIDS
- ØLBRAISEREDE KÆBER AF GRIS
- MADSENS MAJ GRYDE MED RAMSLØGSRIS
- Mørbrad Mignon af gris med nye kartofler og salat
- BBQ FILET AF GRIS MED FORKÆLEDE ÆRTER
- KARBONADE MED KAPERS OG LETSTUVET SPIDSKÅL
- FRIKASSÉ AF GRIS MED SENNEPSSAUCE
- KOTELETTER I FAD MED SVAMPE OG FLØDESAUCE
- PAPRIKAGRYDE MED MØRBRAD OG COCKTAILPØLSER
- SKIPPERLABSKOVS AF GRIS OG LYNSYLTET RØDBEDE
- NAKKEFILET FRA NORMANDIET
- MØRBRAD AF GRIS MED FETTUCCINE OG VALNØDDESAUCE
- PORTVINSBRAISEREDE SVINEKÆBER MED CORIZO OG MANDLER
- SCHNITZLER MED URTEMOS
- APPELSINGLASERET SVINEMØRBRAD MED STEGTE PERSILLERØDDER OG COLESLAW
- LINGUINE MED PECORINO, PERSILLE OG PANCETTA
- KARRYGRYDE MED ROMMARINEREDE ANANAS
- MEDISTERPØLSE I RØDVIN
- ASPARGESRISOTTO OG RØGET MØRBRAD AF GRIS
- SAMMENKOGT GRYDERET AF SVINEMØRBRAD
- SENNEPSGRIS
- KOTELETTER I FAD
- SVINEMØRBRAD MED KARTOFFELKOMPOT OG RØDBEDESALAT
- Karrymørbrad
Fjerkræ
- ANDEBRYST MED FIGENSKY OG SVAMPE
- BUTTERFLY KYLLING – SPRØD KYLLINGESTEG I OVN
- GLASERET KALKUN MED NYE KARTOFLER
- GÅRDKYLLING MED VALNØDDER OG ABRIKOSER
- HELSTEGT AND MED KVÆDE, APPELSIN OG ROSMARIN
- KALKUN GULLASCH MED PØLSE OG BACON
- KALKUN SOM FORLOREN HARE MED RØD SPIDSKÅLSSALAT, SYLTEDE SOLBÆR OG FLØDESAUCE
- KALKUNGRYDE MED PORRER OG QUINOA
- KYLLINGEMEDISTER MED KARTOFLER OG STUVET BLOMKÅL
- KYLLINGETERRIN MED SPINAT
- OVNSTEGT UNGHANEBRYST MED MAJS, BØNNEMIX, TOMAT PROVENCHALE HERTIL NEDKOGT KRYDRET TOMATSAUCE
- OVNSTEGT UNGHANEBRYST MED SKINKESTEGT GRØNNE ASPARGES, HVIDLØGSSTEGT TOMAT, STEGT RØDLØG OG FLØDESTUVET SPIDSKÅL
- PAPRIKAGRYDE MED KALKUN
- PESTOMARINERET KYLLINGEFILET MED STEGT MOS OG KNUST BLOMKÅL
- STEGNING AF AND
- TARTELETTER
- UNGHANEBRYST MED CITRON, GULERØDDER OG KARTOFLER
- KALKUN RAGOUT MED PASTA
- COQ AU(HVID)VIN MED DRUESALAT
- KALKUNSCHNITZEL MED VARM RÅKOSTSALAT
- ANDEBRYST MED VARM SELLERISALAT
- APPELSINSTEGT AND OG RISSALAT MED BØNNER OG RØDKÅL
- APPELSINGLASERET MØRBRAD MED STEGTE PERSILLERØDDER OG RØDKÅLS COLESLAW
- APPELSINMARINERET KYLLING MED SVAMPESAUCE OG SAFRANRIS
- KALKUNMESISTER MED PASTA, FETA OG CHERRYTOMATER
- KYLLINGERULLER MED SALVIE
- KALKUN SCHNITZEL MED DRUER, CHAMPIGNON, BLEGSELLERI OG PORTVIN
- ANDEBRYSTER I GIN MED RODFRUGTER
- KYLLINGEGRYDE MED HOISINSAUCE OG GRØNNE RIS
- KREOLER KALKUN
- MARINERET KALKUN MED ÆBLER, SPIRER OG PEANUTS
- HØNSESALAT MED PANCETTA/BACON OG SYLTEDE RØDLØG
- KALKUNSCHNITZEL MED PASTA, FETA OG BLOMMETOM
- KYLLING I FAD MED KOKOSMÆLK, SVAMPEMIX OG GRØNNE ASPARGES
- COQ AU NORDIC MED SVAMPE OG BACON
- FARSBRØD MED TOMATSAUCE OG GRATINERET BROCCOLI
- KYLLINGEPIE MED SKINKE, PORRER OG ÆRTER
- KYLLINGE APPELSINSALAT
- UNGHANEBRYST MED CITRON-KARTOFLER OG MORMORSALAT
- UNGHANEBRYST I SVAMPESAUCE MED GULERODSMOS
- KYLLINGERULLER MED ANSJOS OG KAPERS
- ANDEBRYST MED RODFRUGT SPAGHETTI
- HOT WINGS MED KARTOFFELSALAT MED BACON OG PEBERRODSDRESSING
- KYLLINGESPYD MED KARTOFFELMOS, STEGT BLOMKÅL OG BRUNET SMØR
- KYLLINGESPYD MED COLESLAW