Ingredienser til 4 personer
500 g svinemørbrad
2 spsk. mel
Salt og friskkværnet peber
3 spsk. smør
Paprika
3 løg
200 g pølser eller cocktailpølser
2 røde peberfrugter
400 g champignon
3 dl madlavningsfløde
2 spsk. tomatpuré
Salt & peber
Ingredienser til 4 personer
500 g svinemørbrad
2 spsk. mel
Salt og friskkværnet peber
3 spsk. smør
Paprika
3 løg
200 g pølser eller cocktailpølser
2 røde peberfrugter
400 g champignon
3 dl madlavningsfløde
2 spsk. tomatpuré
Salt & peber
Instruktioner
Afpuds svinemørbraden ved at fjerne fedt og sener og skær den i tern.
Bland mel, salt og peber i en frysepose. Kom mørbradternene i og luk posen. Ryst godt til melet hænger fast på mørbraden.
Smelt smørret i en gryde, kom derefter posens indhold i og steg let. Tilsæt paprika.
Hak løgene fint og kom dem i gryden. Skær pølserne i mundrette stykker, – hvis du ikke vælger at bruge cocktailpølser, og kom dem i gryden.
Skær peberfrugt i grove tern og champignon i skiver.
Kom dem i gryden.
Tilsæt fløde og tomatpuré. Lad jægergryden simre lidt i 15-30 minutter. Kog retten lidt ind til den har den ønskede konsistens.
Smag til med salt og peber.
Server med kartoffelmos, ris og/eller flûtes.
Velbekomme!!