Ingredienser til 4 personer
800 g svinemørbrad 2 stk.
Smør/olie
300 g spæde spinatblade
500 g champignon,
Rosmarin eller revet muskat
Salt og friskkværnet peber
4 dl piskefløde
250 g gratineringsost
Ingredienser til 4 personer
800 g svinemørbrad 2 stk.
Smør/olie
300 g spæde spinatblade
500 g champignon,
Rosmarin eller revet muskat
Salt og friskkværnet peber
4 dl piskefløde
250 g gratineringsost
Instruktioner
Tænd ovnen på 200°. Afpuds og brun svinemørbraderne på alle sider i lidt smør/olie på en pande.
Skær den ikke gennemstegte mørbrad i skiver, læg dem i et ovnfast fad og læg lidt spinat over.
Rens svampene, skær dem i skiver og rist dem gyldne i smør/olie på panden med 1 spsk. hakket rosmarin,
salt og peber. Hæld svampene over spinaten i fadet og fordel resten af spinaten over.
Hæld fløde på panden, kog saucen ind og hæld den i fadet og drys med revet ost.
Stil fadet i ovnen i 20-25 minutter og server evt. med flûte.
Velbekomme!