PAPRIKAGRYDE MED KALKUN

Ingredienser til 4 personer

1 løg
1 rød peber
Olivenolie
100 g champignoner i skiver (renset vægt)
50 g bacon
250 g kalkunkød i strimler
¾ spsk. sød paprika
70 g koncentreret puré
100 g cocktailpølser
1 dl fløde
Salt, peber
2-3 spsk. klippet purløg

TILBEHØR: Ris eller kartoffelmos

Instruktioner

Skær løg og peber i tern og sautér dem et par minutter i lidt olie i en bredbundet gryde.

Kom champignonskiver og bacon ved og steg yderligere nogle minutter. Kom derefter kalkunkødet i gryden og lad det brune en smule.

Tilsæt paprika og tomatpuré og steg yderligere ½ minut.

Hæld 2 dl vand på og lad retten simre i 10 minutter.

Tilsæt pølser og fløde og lad det simre yderligere ca. 5 minutter, til kødet er mørt.

Smag til med salt og peber.

Velbekomme!!