Skip to main content

SPAGHETTI NAPOLI

Ingredienser til 3 personer

600 g færdige kødboller (Madsens de bedste)

Lidt olie/margarine
1 stort løg
2 fed hvidløg
2 ds. hakkede tomater
70 g tomat koncentrat
1 tsk. basilikum
1 tsk. oregano
1 tsk. Timian
1 bouillon tern
Salt og friskkværnet peber
300 g cocktailpølser
350 g spaghetti
3 kviste frisk basilikum

Instruktioner

Kom margarine og hakkede løg i gryden. Drys med salt. Når løgene har fået et par minutter og er gyldne, tilsættes de finthakkede hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, bouillon, basilikum, oregano, timian
og peber.

Lad retten småsimre lidt. Sæt vand over til spaghetti. Smag om der skal mere krydderi i tomatsovsen.

Hæld vandet fra kødbollerne og kom dem op i tomatsovsen. Det samme med cocktailpølserne.

Kom spaghettien i det kogende vand, og kog det efter anvisningen på pakken. Tomatsovsen småkoger lidt ved middel til lav varme, indtil spaghettien er færdig. Den færdigkogte spaghetti sies, så vandet kommer fra.

Hæld tomatsovsen over og rør blandingen sammen. Fordel maden på 3 tallerkner og pynt med en kvist basilikum på hver.

Mens saucen simrer, får kødbollerne et opkog – husk lidt salt i vandet. Er saucen blevet lidt for tyk, spædes med lidt fond fra kødbollerne.

Velbekomme!