Instruktioner
Kom margarine og hakkede løg i gryden. Drys med salt. Når løgene har fået et par minutter og er gyldne, tilsættes de finthakkede hvidløg, hakkede tomater, tomatkoncentrat, bouillon, basilikum, oregano, timian
og peber.
Lad retten småsimre lidt. Sæt vand over til spaghetti. Smag om der skal mere krydderi i tomatsovsen.
Hæld vandet fra kødbollerne og kom dem op i tomatsovsen. Det samme med cocktailpølserne.
Kom spaghettien i det kogende vand, og kog det efter anvisningen på pakken. Tomatsovsen småkoger lidt ved middel til lav varme, indtil spaghettien er færdig. Den færdigkogte spaghetti sies, så vandet kommer fra.
Hæld tomatsovsen over og rør blandingen sammen. Fordel maden på 3 tallerkner og pynt med en kvist basilikum på hver.
Mens saucen simrer, får kødbollerne et opkog – husk lidt salt i vandet. Er saucen blevet lidt for tyk, spædes med lidt fond fra kødbollerne.
Velbekomme!