LINGUINE MED PECORINO, PERSILLE OG PANCETTA

Ingredienser til 4 personer

400 g linguine (smal båndspaghetti)
4 skiver pancetta eller røget bacon
1 fed hvidløg
½ dl olie
Rød peber
Salt og møllepeber
100 g pecorino ost

TIL SERVERING:
1 lille bundt bredbladet persille
Groft brød

Instruktioner

Kog pastaen i en gryde efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og hold pastaen varm. Steg pancetta
(eller bacon) sprød på en tør pande i ca. 5 minutter, og lad den afdryppe på fedtsugende papir. Pil og hak
hvidløg, steg det let gyldent i 1 spsk. olivenolie på panden sammen med rød peber. Ved hvidløg, rød peber,
pancetta og resten af olivenolie sammen med den friskkogte pasta i en skál. Krydr med salt og peber. Riv
pecorino over retten og vend godt rundt.

Skyl persille, drys den over retten og servér med brød.

Velbekomme!