KYLLINGERULLER MED ANSJOS OG KAPERS

Ingredienser til 4 personer

4 kyllingebrystfileter (uden skind og ben)
8 ægte ansjosfileter i olie (glas eller dåse) afdryppede
50 g kapers
25 g smør
1 spsk. olivenolie
1 løg i tynde skiver
4 spsk. tør hvidvin
Salt og møllepeber

Instruktioner

Bank kyllingefileterne let med en kødhammer eller kagerulle. Fordel ansjosfileter og kapers på
kyllingefileterne, rul dem sammen, og saml det hele med tandstikkere.

Opvarm smør og olie på en mellemstor sauter- eller stegepande, tilføj løg, svits det i 3 minutter for svag
varme. Rør af og til.

Tilføj rullerne og giv dem 5 minutter for meget høj varme. Vend dem jævnligt til de er brunede på alle sider.
Krydr efter behag, hæld vin ved og giv det 2 minutter, til væden er kogt lidt ind. Skru ned, læg låg over og
lad det simre 20 minutter eller til rullerne er gennemstegte. Kom indholdet af panden over på et varmt
serveringsfad.

Server retten med en frisk pasta eller en salat.

Velbekomme!