SVINEKOTELETTER Á LA NAPOLI

Ingredienser til 4 personer

4 magre, tykke svinekoteletter
3 spsk. olie
Salt og friskkværnet peber
2 fed hakket hvidløg
1 dl hakket løg
2 dl strimlet peberfrugt
1 dl hvidvin
½ dl bouillon
½ dl tomatjuice
250 g champignon

Instruktioner

Koteletterne bankes let med hånd roden, brunes i olie og drysses med salt og peber. Lægges i et ildfast fad. Hakket løg, hakket hvidløg og fint strimlet peberfrugt svitses på panden i resten af fedtstoffet og koges af med vin, bouillon (der kan godt anvendes ren bouillon i stedet for vin) og tomatjuice.

Champignonskiver drysses over kødet og alt pandeindholdet fordeles over retten. Fadet dækkes med låg eller folie og stilles på ovnristen midt i ovnen i 25 – 40 minutter til kødet er mørt.
Serveres med lune flutes og en grøn salat.

Velbekomme!!