Ingredienser til 2 personer
200 g medisterpølse pr. person
Løg
Gulerødder
Porrer
Champignon
Salt, møllepeber, kryddernelliker
Rødvin
Persille
Flûtes
Ingredienser til 2 personer
200 g medisterpølse pr. person
Løg
Gulerødder
Porrer
Champignon
Salt, møllepeber, kryddernelliker
Rødvin
Persille
Flûtes
Instruktioner
Snit løg, skær gulerødderne i skiver, skær porrer i ringe og champignons i kvarte. Læg grøntsagerne i en
gryde og oven på dem medisterpølsen. Drys med salt og peber, kom eventuelt et par kryddernelliker ved,
men pas på, de smager stærk igennem. Rødvin hældes ved, så det dækker medisterpølsen, der nu skal stå
og dampe svagt i ca. 30 minutter.
Urter og medister tages op. Fonden jævnes og tilsættes lidt fløde og serveres til.
Skær pølsen i passende stykker og anret den ovenpå grøntsagerne, drysset med persille.
Servér flûtes til.
Velbekomme!