NAKKEHOTELET MED KARRYURTER OG FIGEN CHUTNEY

Ingredienser til 4 personer

4 nakkekoteletter
4 gulerødder
2 store madæbler
3 fed hvidløg
2 løg
1 rødløg
1 spsk. god karry
Lidt olie til stegning
Salt og friskkværnet peber

Instruktioner

Nakkekoteletterne brunes hurtigt på panden i lidt olie. Lægges herefter i et ovnfast fad.

Gulerødderne skrælles og blancheres. Skæres herefter i grove tern sammen med løg og æbler, hvor kernehuset er fjernet. Hvidløg pilles og skæres i skiver.
Alle urterne sauteres hurtigt på en meget varm pande – karry tilsættes og svitses med et par minutter.

Urterne hældes over de brunede koteletter – det hele krydres med salt og møllepeber.

Tilberedes færdig i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter til koteletterne er gennemstegte.

Serveres gerne med en god og spændende salat.

Velbekomme!