Instruktioner
Tag kødet ud af køleskab mindst 20 minutter før stegning, drys med salt og peber. Lad kødet trække.
Varm olie på en pande over høj varme, og brun kødet 1-2 minutter på hver side. Læg ikke alle koteletter på samtidig. Kom smør på panden. Steg koteletterne yderligere 3-4 minutter på hver side, brug en ske til
at øse fedtstoffet over kødet, mens det steger.
Varm imens lidt smør i en sauterpande, og steg spidskålen på skærefladerne i et par minutter over høj varme.
Hæld 1-2 cm vand i bunden af panden, og læg låg på.
Skru ned for varmen, og lad kålen braisere i ca. 3-4 minutter, til den er næste mør, men stadig har en smule bid.
Bland skalotteløg og purløg i en skål, og sæt det til side. Læg kødet utildækket på et skærebræt og rør imens fløde, sennep, citronsaft sammen, og smag til med salt og peber.
Skær kødet i skiver, og server det sammen med kål, drys med purløgsblandingen og dryp med sennepsfløden.
Velbekomme!