SKAFTKOTELETTER MED ÆBLEGLASERET HOKKAIDO

Ingredienser til 2 personer

2 skaftkoteletter
1 spsk. rapsolie til stegning
Salt og friskkværnet peber

ÆBLEGLASERET HOKKAIDO:
½ lille hokkaido
½ l tomatjuice
2 dl hønsebouillon
1 æble
50 g smør
500 g ærter

TILBEHØR: Frisk timian og sort pasta

Instruktioner

Fjern kerner og skær hokkaido i smalle både. Kog dem i tomatjuice og bouillon i en (sauter)pande under låg til de er næsten møre. Tag hokkaido op af kogelagen.

Lad lagen koge ind på panden, til den har konsistens som sirup.

Steg koteletterne på begge sider i olie på en pande, til de er flot gyldne og netop gennemstegte.

Krydr koteletterne med salt og peber.

Skyl æblet, og skær det i små tern uden kernehus. Rør smørret i lagen på panden så det smelter, og du får en blank sauce. Vend æbletern og de kogte hokkaido i saucen sammen med ærter lige før servering.

Anret koteletterne på 2 tallerkner sammen med æbleglaserede hokkaido, og servér med al dente kogte pasta.

Velbekomme!