FLANKESTEAK MED BAGTE TOMATER, FENNIKELSALAT OG HVIDLØGSDIP

Ingredienser til 4 personer

800 g flankesteak
Salt og møllepeber

BAGTE TOMATER
4 tomater
1 lille potte frisk timian
Salt og møllepeber

FENNIKELSALAT
2 fennikler
1 agurk
100 g babyspinat
1 bundt dild
Saft af 1 citron

HVIDLØGSDIP
2 dl creme fraiche 6%
1½ spsk. mayonnaise
1 fed hvidløg
1 håndfuld krydderurter, eks. dild og / eller persille
Salt og møllepeber

TILBEHØR
1 kg nye kartofler

Instruktioner

Halvér tomaterne og krydr dem med timian, salt og møllepeber. Læg tomaterne i et ovnfast fad og bag dem
i ovnen i ca. 20 minutter.

Skær top og bund af fenniklerne og snit dem fint. Skær agurken i lange, tynde strimler med en
kartoffelskræller. Skyl spinaten og slyng den tør. Vend fennikel med agurk, spinat og hakket dild. Pres
citronsaft over.

Rør creme fraiche med mayonnaise, presset hvidløg og hakkede krydderurter. Smag dressingen til med salt
og peber.

Krydr kødet med salt og peber. Grill det i ca. 6 minutter på hver side. Skær kødet i skiver og servér det med
fennikelsalat, bagte tomater, kofte kartofler og hvidløgsdip.

Velbekomme!