Ingredienser til 2 personer
1 lille mørbrad af gris
1 æg
Maizenamel
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
1 stort løg
3 tsk. karrypulver
1 spsk. tomatpuré
1 dl bouillon
Ingredienser til 2 personer
1 lille mørbrad af gris
1 æg
Maizenamel
2 spsk. olie
2 fed hvidløg
1 stort løg
3 tsk. karrypulver
1 spsk. tomatpuré
1 dl bouillon
Instruktioner
Skær mørbraden i mundrette bidder, der vendes i pisket æg og derefter trilles i maizenamel. Brun
stykkerne i olie på en pande og læg dem efterhånden i et ovnfad.
Pil løget og sær det i ringe, der svitses i fedtstoffet på panden. Kom karryen og de pressede hvidløgsfed ved.
Lad det svitse med. Tilsæt tomatpuré og bouillon. Hæld saucen over kødet og stil fadet i en varm ovn i 20
minutter til kødet er mørt.
Server retten med ris og chutney.
Velbekomme!