KREOLER KALKUN

Ingredienser til 1 personer

125 g kalkunschnitzler
2 tsk. olie
75 g champignon i kvarte
1 spsk. finthakket løg
½ fed knust hvidløg
1 stængel snittet blegselleri
¼ grøn peberfrugt i strimler
¼ tsk. estragon
¼ tsk. paprika
¼ tsk. oregano
1 dl flåede hakkede tomater
Salt og møllepeber

Instruktioner

Kalkunschnitzlen vendes i mel, og brunes i olie på begge sider og læg den til side. Kom kvarte champignon,
hakket løg, knust hvidløg, snittet blegselleri og peberfrugt i strimler på panden og svits i 3-4 minutter.
Tilsæt krydderier og flådede tomater, bring det hele i kog og læg kalkunschnitzlen på panden igen. Lad
retten simre i 5 minutter, smag til med salt og møllepeber og anret på en tallerken.
Servér med ris og salat til.

Velbekomme!