Instruktioner
Form små runde karbonader af det hakkede kød. Bland rasp med salt og peber i en tallerken, vend
karbonaderne i blandingen, og steg dem på en pande i en blanding af smør og olie i ca. 3-4 minutter på
hver side til de er gyldne og sprøde.
STEGTE GRØNTSAGER: Pil løget, og skær det i tern. Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i små
stykker. Knæk den nederste, træede del af aspargesene. Skær aspargesene i mundrette stykker.
Steg løget i olie på en anden pande, til det er glasklart. Tilsæt gulerødder og aspargesstykker, og lad dem
stege med i et par minutter. Tilsæt edamamebønner, og lad dem stege med i 3 minutter.
Skyl og afdryp spinaten, og lad den stege med i det sidste minut. Smag til med salt og peber.
Skyl og hak krydderurter. Server karbonaderne med de stegte grøntsager og et godt drys hakkede
krydderurter.
Velbekomme!