Skip to main content

PESTOFYLDT RIBBENSSTEG MED SOMMERURTER

Ingredienser til 4 personer

SOMMERURTER:
1 grøn squash, 300 g
1 gul squash, 300 g
5 gulerødder
1 bundt forårsløg

DRESSING:
1½ spsk. olie
1 spsk. balsamico eller anden vineddike
2 tsk. dijonsennep
1 spsk. vand
Salt
½ bakke basilikum

TILBEHØR:
600 g tørret pasta

Instruktioner

Den farserede ribbensteg henter du hos Jens i slagterafdelingen.
Læg kødet på risten i en lille bradepande med stanniol i bunden. Drys sværen med groft salt. Stil kødet i nederste del af en kold ovn. Tænd ovnen på 200° og lad kødet stege ca. 1½ time, til det er gennemstegt. Mærk efter med en kødnål, kødsaften skal være klar. Tag stegen ud af ovnen.

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Skær grøntsagerne i tynde ensartede stave og kog gulerødderne 3 minutter, squashen 1 minut og forårsløgene ½ minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra. Pisk dressingen sammen med 1 spsk. vand. Basilikum hakkes fint. Hæld dressingen over grøntsagerne.

Velbekomme!!