Ingredienser til 4 personer
4 lakseschnitzler á 150-200 g1 spsk. olivenolie
Sesamfrø til panering
Smør og olie til stegning
1 stykke frisk peberrod
Ansjoser
1 usprøjtet citron
Kapers
Salt og friskkværnet peber
Ingredienser til 4 personer
4 lakseschnitzler á 150-200 g1 spsk. olivenolie
Sesamfrø til panering
Smør og olie til stegning
1 stykke frisk peberrod
Ansjoser
1 usprøjtet citron
Kapers
Salt og friskkværnet peber
Instruktioner
Vend schnitzlerne i sesamfrø (lyse eller sorte). Skræl og høvl peberroden. Dryp ansjoser og kapers af på en
køkkenrulle. Skær citronen i skiver og anret ansjos, kapers og peberrod ovenpå.
Steg lakseschnitzlerne gyldne i smør og olie. Garnér med citronskiver, server med klassisk tilbehør dvs.
ærter og brasede kartofler.
Velbekomme!