BRISKET

Instruktioner

Brisket er en amerikansk udskæring, som vi stille og roligt er ved at tage til os; slagter Madsen har testet og testet, og har nået et super resultat. Det betyder,at Madsen laver en BRISKET rigtig krydret og saltet. Stegen sælges i en stegepose lige til at sætte i ovnen.

Brisket er det, vi på dansk kalder spidsbryst. Takket være den kraftige fedtmarmorering er det velegnet på grillen, da fedtet smelter og trænger ned i kødet under tilberedningen. Det giver en fantastisk smag – også hvis du tilbereder i gryde eller ovn.

Kødet skal langtidssteges. Redaktøren anbefaler 5 timer ved 159 grader i en bradepande.

Der tilsættesca. 1 liter vand, som suppleres undervejs, hvis det er nødvendigt. Stegen må ikke stege tør.

Den super møre steg smager suverænt fantastisk, og kan anvendes som PULLED eller skiveskåret.

Anvendt garniturerne, se foto, er ovnstegt sød kartoffel, vintersalat, syltet agurk. Hertil naturligvis en
meget flødetilsat sauce, som er tilberedt af stegefonden.

Det andet billede viser en utraditionel “burger” anrettet med 2 skiver frisk ananas som “bolle”.

Indimellem er den pulled BRISKET anbragt – hertil salat og porre-tilsat flødekartofler.

Et spændende stykke kød som dine gæster vil sætte stor pris på .
Tøv ikke med at kontakte Slagtermesteren, hvis der er noget du er i tvivl om.

Velbekomme!!