Skip to main content

UNGHANEBRYST MED CITRON, GULERØDDER OG KARTOFLER

Ingredienser til 4 personer

4 unghanebryster
3 spsk. olie
Salt og peber
650 g små kartofler
1 rødløg
3 gulerødder
1 usprøjtet citron
Frisk timian

Instruktioner

Tænd ovnen på 180°. Dup unghanebrysterne tørre i køkkenrulle, og vend dem i en blanding af 1½ spsk. olivenolie, salt og peber.

Læg dem i en bradepande.

Skrub kartoflerne, halvér dem, og vend dem i en blanding af 1½ spsk.
olivenolie og salt.

Læg dem mellem unghanebrysterne i bradepanden.
Pil rødløget, og skær det i både.

Gulerødderne skrælles og kvartes på langs. Skyl citronen, og skær den i skiver. Læg rødløg, citron og timiankviste i bradepanden, og bag retten i ovnen i 45-50 minutter.

Vend rundt i kartoflerne undervejs, og tænd evt. for ovnens grillfunktion de sidste 3-5 minutter af den samlede ovn tid.

Prøv evt. at bage hele fed hvidløg med i fadet og brug evt. rosmarin i stedet for timian.

Velbekomme!!