Instruktioner
Tænd ovnene på 200°. Skær kyllingefilterne over på langs, så der bliver 2 flade stykker af hver kyllingefilet.
Krydr med 1 tsk. karry, salt og peber og brun kyllingestykkerne i 1 spsk. olie på en pande i 1-2 minutter. Læg
de brunede kyllingestykker i et ovnfast fad.
Pil rødløg og skær det i tynde skiver. Rens svampe, og skær dem i skiver. Skyl asparges og bræk den
nederste, træede ende af, og skær dem i mindre stykker.
Opvarm 1 spsk. olie på en ren pande, og steg de sidste 2 tsk. karry, rødløg og svampe i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk og lad saucen koge op. Smag den til med citronsaft, salt og peber. Fordel asparges og
grøntsags sauce på kyllingestykkerne, og bag fadet i ovnen i 10-15 minutter.
Kog risene i en gryde efter anvisning på pakken.
Skyl og hak forårsløg fint. Drys forårsløg og cashewnødder over fadet med kyllingen og server med ris og
mangochutney.
Velbekomme!