Ingredienser til 2 personer
300 g fersk laks
250 g spinat fettuccine
100 g sorte oliven uden sten
2 ¼ dl madfløde
2 løg
2 hvidløg
100 g blåskimmel ost
1 rød peber
2 spsk. olivenolie
Ingredienser til 2 personer
300 g fersk laks
250 g spinat fettuccine
100 g sorte oliven uden sten
2 ¼ dl madfløde
2 løg
2 hvidløg
100 g blåskimmel ost
1 rød peber
2 spsk. olivenolie
Instruktioner
Løgene hakkes og sauteres lyse i olivenolie uden at blive brune. Hvidløgene hakkes og sauteres sammen
med løgene. Blåskimmel osten deles i grove stykker og tilsættes løgene. Lad osten smelte og simre med, til
den er smeltet.
Den røde peber renses g skæres i tern og tilsættes saucen, simrer et par minutter. Tilsæt madfløden, smag
til med salt og møllepeber. Tilsæt de sorte oliven og kog saucen færdig i ca. 5 minutter.
Fettuccinen koges efter anvisning på pakken og blandes med saucen.
Imens steges laksen. Når den er stegt gylden på skindet, blandes sauce og pasta.
Velbekomme!