APPELSINGLASERET SVINEMØRBRAD MED STEGTE PERSILLERØDDER OG COLESLAW

Ingredienser til 4 personer

2 svinemørbrad
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
1 spsk. smør + 1 spsk. olie
1 dl appelsinmarmelade
Skær hver mørbrad over på midten, så er de nemmere at stege på en pande. Krydr med salt og peber, og
brun kødet på en varm pande med smør og olie. Når alle sider er fint brunede, skrues ned for varmen og
eftersteger, i alt ca. 20 min.
Vend kødet med marmelade, og brun yderligere et par minutter.
COLESLAW:
½ hvidkål + ¼ rød spidskål
3 spsk. mayonnaise
1 æble
2 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
½ tsk. salt
1 spsk. sorte birkes (evt. nigellafrø)

Instruktioner

Snit kål og æble helt fint. Tag en stor skål og bland mayonnaise, eddike, sukker, salt og sorte
birkes/nigellafrø heri. Vend kålen med dressing.

TILBEHØR:
600 g persillerod
2 dl vand
Timian

Skrub persillerod og del lige over på langs. Svits dem i olie på en pande, indtil de er gyldne. Hæld vand på
panden, og lad persillerødderne dampe møre, ca. 10 min. Servér kødet i skiver med sky fra panden til
persillerod og coleslaw. Drys lidt timian og valnødder henover.

Velbekomme!