Skip to main content

GLASERET KALKUN MED NYE KARTOFLER

Ingredienser til 4 personer

KALKUN:
500 g kalkunbryst
2 spsk. olie
2 spsk. ketchup
1 spsk. sukker
1 tsk. hvidvinseddike
1-2 tsk. friskkværnet peberblanding

MOS:
1 kg nye kartofler
40 g smør
2 spsk. revet peberrod
½ tsk. salt

TILBEHØR:
2 gulerødder
8 radiser
2 stilke krydderurt

Salt & peber

Instruktioner

Kog de nye kartofler møre i 15 minutter. Mos dem til mos sammen med smør og peberrod.

Smag til med salt.

Skær kalkunkødet i mundrette stykker, og brun i olie på en pande, ca. 7 – 8 minutter.

Kom ketchup, sukker, eddike og peber på panden til kødet, og svits rundt i 3 minutter. Kødet skal være gennemstegt.

Skær gulerødderne i tynde strimler og radiserne i små stykker.
Server tilbehøret som en lille salat til kødet med sky og mos.

Velbekomme!!