Instruktioner
DAG 1:
Drys agurk, gulerod og ingefær med salt, og bland det sammen. Rist sennep af i en tør gryde ved svag varme i ca. 2 minutter. Tilsæt sukker, eddike, øl og peberkorn.
Lad det koge op og simre i 10 minutter. Kom grønstager og ingefær i et glas, hæld lagen over, og lad det trække i min. 1 døgn.
DAG 2:
Rids ribbensstegen godt ned i sværene, og drys den godt med salt. Kom stegen i en forvarmet ovn på 220°, og steg den i ca. 15-20 min. Skru ovnen ned på 180°, og lad kødet stege videre i 1½ time til sværen er godt sprød (giv den ellers en kort tur under grillen i ovnen).
Tag stegen ud, og lad den hvile i 10-15 min. Skær den ud i skiver.
Server stegen med de syltede grøntsager, rugbrød og evt. figenmos.
Velbekomme!!