KYLLINGE APPELSINSALAT

Ingredienser til 4 personer

2 kyllingebryster
½ liter grønsagsbouillon
DRESSING:
2 spsk. lime- eller citronsaft
½ dl appelsinsaft
1 dl creme fraiche 18%
1dl syrnet fløde 9%
½ tsk. salt
Peber
1 spsk frisk hakket koriander
½ tsk. kanel
1 stilk bladselleri
1 gulerod
2 forårsløg
TILBEHØR:
Avocado i skiver og appelsinbåde. Flûtes.

Instruktioner

Kyllingebrysterne simrer møre i bouillonen i 25-30 minutter. Afkøles. Skind og ben fjernes. Kødet skæres i
tern.

Limesaft, appelsinsaft, creme fraiche og fløde røres sammen med krydderierne. Bladsellerien skylles og
skæres i små tern.

Guleroden skrælles og rives fint. Forårsløgene skylles og snittes fint. Grønsager og kylling vendes i
dressingen. Trækker i køleskab under låg i ca. 1 time.
Portionsanrettes med avocado skiver og appelsinbåde.

Velbekomme!