Ingredienser til 4 personer
2 portioner kartofler
Salt og møllepeber
300 g hakket svinekød
Olie og smør
1 bdt. grønne asparges
1 fed hvidløg
1 bdt. radiser
3 spsk. æblemost
½ dl piskefløde
1-1½ spsk. citronsaft
½ pot persille
Ingredienser til 4 personer
2 portioner kartofler
Salt og møllepeber
300 g hakket svinekød
Olie og smør
1 bdt. grønne asparges
1 fed hvidløg
1 bdt. radiser
3 spsk. æblemost
½ dl piskefløde
1-1½ spsk. citronsaft
½ pot persille
Instruktioner
Skræl eller skrub kartoflerne rene og kog dem møre i letsaltet vand. Form kødet til to bøffer, krydr med salt og peber og steg dem over middel varme i lige dele olie og smør, 5 – 6 minutter på hver side. Enderne skæres af de grønne asparges og de steges let på panden, hvor karbonaderne er stegt.
Skyl radiserne og fjern de groveste blade fra stænglerne. Varm olie op i en gryde og steg hvidløg skåret i skiver ca. ½ minut.
Tilsæt radiserne og steg i 2 – 3 minutter. Rør nu og da. Hæld æblemost ved og lad radiserne dampe under låg i 2 – 3 minutter. Krydr med salt og peber. Hæld vandet fra kartoflerne og vend dem med lidt smør og hakket persille. Rør fløde og citronsaft sammen og smag til med salt og peber og server til retten.
Velbekomme!