KARBONADE MED PASTA OG PORRER I CREMET SAUCE

Ingredienser til 4 personer

150 g pasta f.eks. penne
1 stor eller 2 små porrer
olivenolie
smør
frisk eller tørret timian
en lille håndfuld bredbladet persille
1½ dl cremefraiche 18%
1½ spsk. flødeost naturel
1-2 tsk. mild sennep
salt og peber
250 g hakket skinkekød

Salt & peber

Instruktioner

Kog pastaen og lad den dryppe af. Rens porrerne og snit dem fint. Sautér dem i olie på en pande til de netop falder sammen. Tag dem af panden og krydr med timian, salt og peber og vend hakket persille i.

Varm cremefraiche, flødeost og sennep op i panden under omrøring og uden, det kommer i kog.

Vend porrer og drænet pasta i saucen og smag til med salt og peber.
Form kødet til to karbonader og krydr med salt og peber. Steg dem i olie og smør ca. 5 minutter på hver side. Servér med pastaen.

Velbekomme!