Instruktioner
Krydr koteletterne med ½ tsk. paprika, salt og peber. Steg dem i smør på en pande til de er jævnt lysebrune
på begge sider. Læg dem i et ovnfast fad. Tænd ovnen på 200°.
Steg bacontern gyldne på panden og læg dem på fedtsugende papir.
Rens champignoner og skær dem i halve eller kvarte. Pil løg og skær dem i tynde både. Skræl gulerødderne,
og skær dem i tynde skiver.
Steg champignoner, løg og gulerødder let gyldne i smør på en dyb pande i 2-3 minutter ved høj varme.
Krydr med 1 tsk. paprika, timian, salt og peber.
Tilsæt bacontern, tomatpuré, hakkede tomater, sennep og
fløde og bring saucen i kog. Lad den simre i 10 minutter, og smag til med æbleeddike, salt og peber.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Hæld fløde-grøntsags-saucen over koteletterne i fadet, og sæt fadet i ovnen i 20 minutter til koteletterne er
netop gennemstegte.
Tilbered salaten og dyp den med olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber.
Tag fadet med koteletter ud af ovnen, drys med frisk timian og server dem direkte fra fadet med ris og grøn
salat som tilbehør.
Velbekomme!