Skip to main content

KALVECUVETTE MED LUN RØDBEDESALAT

Ingredienser til 4 personer

1 stk. kalvecuvette
4 stk. rødbeder
2 spsk. honning
1 dl balsamico
1 dl vand
1 bakke rucolasalat
Revet peberrod
Salt og møllepeber

Instruktioner

Cuvetten brunes af på panden i lidt olie og krydres med salt og peber.

Læg cuvetten i ovnen i ildfast fad i 25 minutter ved 200°. Tages herefter ud og hviler i 15-25 minutter. Mens kødet er i ovnen, skrælles rødbeder og skæres i store stave. Sauteres i gryde et par minutter, tilsæt honning, vand og balsamico samt salt og møllepeber.

Skru ned for varmen og lad væsken reducere. Tilsæt herefter lidt peberrod efter egen smag og behag.

Når kødet har hvilet, skæres kødet i skiver og anrettes på et fad. Vend en bakke rucola ned i rødbede – salaten. V

endes forsigtigt rundt og serveres straks.

Velbekomme!