Ingredienser til 4 personer
4 stk panerede karbonader
50 gram bacon i skiver
8 skiver fast ost.20+. alle typer
2 tomater
Sauce:
3 dl. fløde 13%
4 spsk. soja sauce
1.5 dl tomatketchup
1,5 dl skummetmælk
Pynt: Frisk persille
Ingredienser til 4 personer
4 stk panerede karbonader
50 gram bacon i skiver
8 skiver fast ost.20+. alle typer
2 tomater
Sauce:
3 dl. fløde 13%
4 spsk. soja sauce
1.5 dl tomatketchup
1,5 dl skummetmælk
Pynt: Frisk persille
Instruktioner
Bøfferne, der lægges i et ovnfast fad steges i forvarmet ovn i 20 min ved 200 grader i alm. ovn.
Sauce: Alle ingredienserne til saucen røres sammen i en gryde og koges op, smag evt. til med lidt
salt, men pas på for sojaen er ret salt. Tomatskive og ost lægges på og saucen hældes ved, Retten
steger videre i 10 minutter. Baconskiverne steges sprøde og holdes lune. Pynt med friskhakket
persille.
Server med Broccoli og fløde kartofler.
Velbekomme!!