Skip to main content

KALKUN GULLASCH MED PØLSE OG BACON

Ingredienser til 4 personer

500 gram kalkun cuvette
5 dl piskefløde
150 gram bacon i tern
250 g cocktailpølser
70 g koncentreret tomatpure
1 ds. hakkede tomater
2 løg
2 fed hvidløg
1 teskefuld paprika
Salt og møllepeber

TILBEHØR:
7 dl vand
4 dl ris
1 tsk. salt
1 lille dåse majs

Instruktioner

Svits bacon, løgene skåret i tern og kalkun (skåret i store tern) i en gryde. Kom resten af ingredienserne i og lad det småkoge i ca. 45 minutter.

Skindet på kalkun cuvetten kan skæres fra, hvis man synes; men slagteren svitser kalkunterningerne godt, til skindet er sprødt, hvilket efter hans smag klæder retten.

Spises med ris tilsat majs eller frisk tomat pasta. Eventuelt lidt revet ost på. En nem og billig ret!

Velbekomme!