Hakkebøf med rodfrugter og rødløg

Ingredienser til 2 personer

400 g hakket oksekød
Olivenolie til stegning
Salt og friskkværnet peber
Bagte rodfrugter:
200 g persillerødder
300 g kartofler
300 g rødbeder
Olivenolie
Salt
100 g ruccola
100 g feta
Bagte rødløg:
3 rødløg
Olivenolie
1 spsk. flydende honning
Salt
Til servering:
Frisk timian

Instruktioner

Tænd ovnen på 220°. Skræl persillerødder, kartofler og rødbeder, og skær dem i mundrette stykker. Vend
dem med olivenolie og salt, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rodfrugterne møre
og gyldne i ovnen; det tager ca. 30 minutter.

Pil rødløgene, og skær dem over på tværs. Dryp skærefladen med olivenolie og honning, krydr med salt, og
bag løgene i ovnen sammen med rodfrugterne i ca. 20 minutter, til de er møre.
Form oksekødet til 2 hakkebøffer, og steg dem i olie på en pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr
hakkebøfferne med salt og peber.

Skyl og tør ruccola. Vend de bagte rodfrugter med ruccola og smuldret feta.
Pynt de bagte løg med timian og server hakkebøfferne sammen med bagte rodfrugter.

Velbekomme!