Instruktioner
Tænd ovnen på 220°. Skræl persillerødder, kartofler og rødbeder, og skær dem i mundrette stykker. Vend
dem med olivenolie og salt, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rodfrugterne møre
og gyldne i ovnen; det tager ca. 30 minutter.
Pil rødløgene, og skær dem over på tværs. Dryp skærefladen med olivenolie og honning, krydr med salt, og
bag løgene i ovnen sammen med rodfrugterne i ca. 20 minutter, til de er møre.
Form oksekødet til 2 hakkebøffer, og steg dem i olie på en pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr
hakkebøfferne med salt og peber.
Skyl og tør ruccola. Vend de bagte rodfrugter med ruccola og smuldret feta.
Pynt de bagte løg med timian og server hakkebøfferne sammen med bagte rodfrugter.
Velbekomme!