BOEUF BOURGUIGONON MED GRØNTSAGER

Ingredienser til 4 personer

1 kg oksekød i tern, ca. 3 x 3 cm
1 mellemstort løg
2 fed hvidløg
2 gulerødder
3 stilke blegselleri
100 g brune champignon
150 g perleløg
2 bundter stilke frisk timian
2 laurbærblade
100 g bacon i tern
750 ml rødvin
6 dl kalvefond
2 spsk. koncentreret tomatpuré

TIL SERVERING: Godt brød

Instruktioner

Pil og hak løg og hvidløg. Skyl gulerødder og blegselleri og skær begge dele i grove stykker. Rens
champignonerne. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre svagt i 3-4 timer under låg til kødet er
helt kørt. Spæd evt. vand/rødvin undervejs, så det ikke koger tørt.

Smag simre retten til med salt og peber og servér den direkte fra gryden med godt, lunt brød til.

Velbekomme!