Ingredienser til 2-4 personer
600 g stegeflæsk i skiver
4 spsk. rapsolie
2 tsk. rå lakrids pulver
Salt
2 løg
15 g smør til stegning
3 æbler
TIL SERVERING:
4 – 8 skiver rugbrød
Karse
Evt. tallerkensmækkere til pynt
Ingredienser til 2-4 personer
600 g stegeflæsk i skiver
4 spsk. rapsolie
2 tsk. rå lakrids pulver
Salt
2 løg
15 g smør til stegning
3 æbler
TIL SERVERING:
4 – 8 skiver rugbrød
Karse
Evt. tallerkensmækkere til pynt
Instruktioner
Tænd ovnen på 225°. Fordel stegeflæsket på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rør olie og lakridspulver sammen og pensl det på flæsket.
Krydr med salt.
Steg flæsket i ovnen i 15 minutter. Vend flæsket, hæld fedtet fra (gem det til senere) og steg flæsket videre i ovnen i ca. 15 minutter til det er gyldent og sprødt.
Pil løgene og skær dem i skiver. Steg dem i smør på en pande til de er bløde og har taget en smule farve. Tag dem af panden. Skyl æblerne, og skær dem i både uden kernehus.
Hæld flæskefedtet fra panden, og steg æblerne i 7-8 minutter ved middel varme til de er møre.
Server det sprøde flæsk med rugbrød, æbler og løg. Pynt med karse og evt. tallerkensmækkere.
Velbekomme!!