Instruktioner
Tørsteg peberkornene på en varm pande i 2 minutter, ryst panden hele tiden.
Kom peberkornene i morteren og mal dem groft.
Skær kødet i tynde stykker. Løg kød, peber, fiskesauce, hvidløg, salt, forårsløg og halvdelen af olien i en skål. Bland det godt, dæk det til og sæt det i køleskabet i 20 minutter.
Varm wokken op til kraftig varme og lynsteg svinekødet i 3 hold i ca. 1½ minut, eller til det lige er gyldenbrunt; varm wokken op igen mellem hvert hold.
Varm resten af olien op i wokken; tilsæt skalotteløg, majs og bønner og lynsteg ved mellemvarme i 1 minut. Stænk med vand og sukker, læg låg på og damp det i 1 minut.
Tilsæt broccoli og damp igen i 1 minut. Løg kød og kødsaft tilbage i wokken,
tilsæt bønnespirer og lynsteg i 30 sekunder. Server med dampet ris eller pasta.
Velbekomme!!