Ingredienser til 4 personer
450 g nyretap
225 g hakkede løg
4 små kartofler
4 små gulerødder
1 lille rød peber
1 dåse flåede tomater
4 fed hvidløg
1 spsk. paprika
Lidt olie til bruning
1 tsk. kommen
1 tsk. karry
1 – 2 liter bouillon
Ingredienser til 4 personer
450 g nyretap
225 g hakkede løg
4 små kartofler
4 små gulerødder
1 lille rød peber
1 dåse flåede tomater
4 fed hvidløg
1 spsk. paprika
Lidt olie til bruning
1 tsk. kommen
1 tsk. karry
1 – 2 liter bouillon
Instruktioner
Nyretappen skæres i små tern. Løg, kartofler, gulerødder, peber og hvidløg skæres i små tern. Kød og grøntsager sauteres i olie uden at brune. Tilsæt paprika, karry og kommen.
Dernæst bouillon sammen med dåsetomater. Suppen koger, til kødet er
mørt, og suppen er let tyknet. Tilsmages med salt og møllepeber.
Serveres med flute og en spsk. cremefraiche på toppen drysset med lidt purløg.
Festligt.
Velbekomme!