Instruktioner
Forkog blomkålen i 5 minutter i en mellemstor gryde med saltet, kogende vand. Tag den op med en hulske
og gem kogevandet.
Smelt smør og gorgonzola sammen i en lille, tykbundet gryde eller kasserolle for lav varme, rør hele tiden
og tilsæt lidt mælk hvis nødvendigt. Blandingen må ikke komme i kog. Tag kasserollen af varmen.
Opvarm olien på en stor sauter- eller stegepande. Tilsæt hvidløg, og svits det for lav varme, til det er let
brunet. Fjern og kassér hvidløget. Kom blomkålen på panden og varm den igennem under omrøring ca. 5
minutter. Drys med timian og krydr med salt og peber.
Kog pappardellen al dente i den genopvarmede kogevand 2 – 3 minutter. Tilsæt forinden ekstra kogende
vand efter behov. Dryp pastaen af, og kom den i blomkålen. Rør gorgonzolablandingen i, tag panden fra
varmen og servér med et drys friskrevet ost og de stege hakkebøffer.
Velbekomme!