GRILLET FLANKSTEAK MED FENNIKEL-SQUASH SALAT

Ingredienser til 4 personer

300 g okse flanksteak
½ tsk. fennikelfrø
½ tsk. grøn peberkorn
1 tsk. oregano
Salt og friskkværnet peber
1 fennikelknold
1 squash
2 forårsløg
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
2 spsk. kapers
200 g groft brød

Salt & peber

Instruktioner

Knus fennikelfrø, peberkorn, oregano og salt i en morter og drys blandingen hen over kødet.

Lad det trække lidt, mens salaten laves.
Snit fennikelknolden fint. Riv squashen i lange ”spaghettistrimler” og snit forårsløgene på langs i tynde strimler.

Vend grønsagerne i en marinade af hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber.
Grill kødet 3 – 5 min. på hver side, afhængig af tykkelse.
Skær kødet i tynde skiver på tværs af kødtrådene. Anret det på tallerken sammen med salaten og drys med kapers.

Server med groft brød.

Velbekomme!