Ingredienser til 4 personer
150 g feta
400 g blommetomater
6 fed hvidløg
Olivenolie
1 spsk. tørret oregano
Salt og møllepeber
400 g tørret pasta (eks. skruer, penne)
1 god håndfuld klippegrønt
Ingredienser til 4 personer
150 g feta
400 g blommetomater
6 fed hvidløg
Olivenolie
1 spsk. tørret oregano
Salt og møllepeber
400 g tørret pasta (eks. skruer, penne)
1 god håndfuld klippegrønt
Instruktioner
Sæt oven på 180° varmluft eller 200° almindelig ovn.
I et ildfast fad på ca. 40 x 40 cm lægges en fetablok i midten. Fordel blommetomater omkring og læg fed af
hvidløg på. Feddene skal ikke pilles. Fordel olie, salt, peber og oregano og vend forsigtigt omkring.
Sæt ovntiden på ca. 25 minutter. Kog pastaen al dente imens. Tag fadet ud. Pil feddene og kom dem tilbage
i fadet. Med en gaffel eller kartoffelmoser moses feta og tomater til en ensartet masse.
Vend de nykogte pasta med indholdet i fadet. Fordel klippegrønt på og krydr med salt og møllepeber.
Server straks.
Kalkunschnitzlerne vendes i æg og panko panering og brunes på panden i smør/olie og anrettes med
pastaen.
Velbekomme!