Ingredienser til 4 personer
1 kg hakket kyllingekød
3 æg
2 kyllingebryster
½ dl cognac
5 spsk. mel
2 dl piskefløde
2 stk. rød peber
½ rød chili
250 g frisk spinat
200 g bacon
Salt og peber
5 g tørrede ramsløg
Skallen af ½ citron
Ingredienser til 4 personer
1 kg hakket kyllingekød
3 æg
2 kyllingebryster
½ dl cognac
5 spsk. mel
2 dl piskefløde
2 stk. rød peber
½ rød chili
250 g frisk spinat
200 g bacon
Salt og peber
5 g tørrede ramsløg
Skallen af ½ citron
Instruktioner
2 ferske kyllingebryster skæres i strimler og marineres i min. 2 timer i cognac. Bland hakket kylling, æg, mel, piskefløde, salt, peber og ramsløg.
Snit rød peber og chili og hæld i blandingen. Skær bacon i tern og steg til den er helt sprød og bland det med farsen.
Den friske spinat blancheres. I en smurt bageform lægges i rækkefølge: Fars, kyllingebryst, fars, spinat og fars. Pyntes med laurbærblade og røde tørrede peberkorn. Bages i vandbad i ovnen i ca. 1 time ved 165°.
Kan serveres med salat, groft brød og små agurker / cornichons. Blomkålspuré som underlag med blåbær og friske spinatblade klæder retten.
Velbekomme!!