CHIAPANERET BØF MED BLUE-SAUCE
Instruktioner
Nem og hurtig opskrift: Det hakkede JC KØD formes som bøffer og vendes i chiafrø.
Steges forsigtigt i smør/olie på en pande.
Gulerødder og kartofler koges i letsaltet vand.
I en gryde sauteres et hakket rødløg i olie; når de er lyse tilsættes lidt majsmel og en halv bouillonterning. Efter et par omrøringer tilsættes madfløde – koger sammen til passende konsistens;
hvis saucen er for tyk tilsættes lidt kogevand fra gulerødder/kartofler.
Et pænt stykke blue-cheese tilsættes sammen med tørret ramsløg.
Koges op og tilsmages med salt og møllepeber.
Når bøfferne er rosastegte skrues op for panden og i stegefedtet sauteres den friske spinat kortvarigt – krydr med salt og møllepeber – server med et let drys paprika på kartoflerne.
Velbekomme!