Skip to main content

BISON TATAR

Ingredienser til 8 personer

1000 g hakket bisonkød
Flagesalt
Friskkværnet sort peber
1 sjat koldpresset jomfruolivenolie
5 stk. rødbeder
3 dl æblecidereddike
1,5 dl lys rørsukker
1 dl kapers
1 løg
2 dl syltede agurker
1 dl peberrod
4 æg

Instruktioner

Form fire bøffer af kødet. Drys med salt og peber og steg bøfferne til de er gyldne og sprøde udenpå og let rosa inden i.

Skær rødbederne i kvarter og bag dem i ovnen i 20-25 minutter. Kog en lage af eddike, sukker og et drys salt. Skær de bagte rødbeder i tern og hæld eddikelagen over. Lad rødbederne trække i en times tid.

Servér bisonbøfferne med de syltede rødbeder, kapers, finthakket løg, finthakkede syltede agurker, friskrevet peberrod og rå æggeblommer.
Råstegte kartofler med et tvist af barbecue krydderi vil ikke “være så ringe”.

Velbekomme!!