Ingredienser til 4 personer
1 kg svinekød
2 løg snittet i mellemfine tern
200 g champignon
200 g cocktailpølser
2 spsk. karry
Olie til stegning
¾ liter vand
¼ liter piskefløde
1 ds. ananas
1 dl rom
Ingredienser til 4 personer
1 kg svinekød
2 løg snittet i mellemfine tern
200 g champignon
200 g cocktailpølser
2 spsk. karry
Olie til stegning
¾ liter vand
¼ liter piskefløde
1 ds. ananas
1 dl rom
Instruktioner
Ananas skæres i passende stykker og marineres i rommen et par timer.
Fedtstoffet hældes i gryden, det skal bruse op og ned igen, inden kød og karry tilsættes og steges ved så
høj temperatur, at kødet får en god stegeskorpe. Herefter tilsættes løg, champignon i kvarte stykker.
Vand, fløde, ananassaft og cocktailpølser tilsættes retten, som koger i minimum en halv time eller til kødet
er mørt. Hvis du synes, at saucen er for tynd, jævnes med lidt majsmel.
TILBEHØR: Ris eller kartoffelmos
Velbekomme!