Ingredienser
- 3-4 fennikler
- Årstidens grøntsager
- Hønsebouillon
- Bacon
- Ca. 500 G. oksekød
- Fløde
- Blå birkes
- Tomat
- Hele fed hvidløg
- Salt & peber
Fremgangsmåde:
I bradepanden lægges et braiseringsunderlag af årstidens grøntsager, hakket eller skåret i fine tern.
De overhældes lidt hønsebouillon (Har du ikke det, så vand og bouillonterning).
Fennikel skæres i halve og stokken fjernes. En skive bacon delt i to lægges på hver, og fennikel
Anbringes oven på braiseringsunderlaget.
De braiseres nu i ca. 35 min. v/190 grader til bacon er sprødt og fennikel er møre.
Anrettes ved siden af de stegte bøffer med urterne som underlag.
Mens fennikel og grøntsager er i ovnen klargøres bøfferne.
Bøfferne vendes, efter formning, i blå birkes og steges rosa ved jævn varme på panden.
Bøfferne anrettes eventuelt sammen med en hvidløgstoppet tomat, der er grillet.
Hvis du savner din sauce, så kog lidt af braiseringsfonden ind med lidt fløde.