Instruktioner
Del kyllingen i otte stykker. Brun dem i lidt olie i en stor gryde. Tag dem op. Skær bacon i tern, og steg dem sprøde i gryden. Tag baconen op. Rens svampene, skær dem i mindre stykker, og steg dem gyldne i gryden.
Tag dem op.
Pil og hak løg og hvidløg. Rens og snit bladselleri. Steg løg, hvidløg og bladselleri i gryden. Tilsæt kylling, hæld vin på. Lad det koge, til halvdelen af vinen er kogt væk. Tilsæt bouillon, og lad det hele småkoge i 45 minutter. Varm herefter bacon og svampe med i gryden. Smag til med salt og peber.
Druesalat: Skyl druerne, og skær dem i halve. Rens og snit bladselleri. Vend det sammen, og dryp med olie
og eddike. Krydr med salt.
Anret i dybe tallerkner, og top med druesalat. Server
med groft brød til.
Velbekomme!