Ingredienser til 4 personer
75 g blå stenfri druer
75 g grønne stenfri vindruer
225 g champignon i skiver
4 kalkunschnitzler i skiver ca. 500 g
2 dl portvin
300 g små kartofler
100 g blegselleri
Olie til stegning
Salt og møllepeber
Salat
Ingredienser til 4 personer
75 g blå stenfri druer
75 g grønne stenfri vindruer
225 g champignon i skiver
4 kalkunschnitzler i skiver ca. 500 g
2 dl portvin
300 g små kartofler
100 g blegselleri
Olie til stegning
Salt og møllepeber
Salat
Instruktioner
Druerne halveres, marineres i portvin i minimum 2 timer i portvin. Champignon skæres i skiver, blegselleri skæres i små stykker. Schnitzlerne vendes i mel og krydres med salt og peber. I fedtstoffet fra de stegte schnitzler steges champignon gyldne, blegselleri tilsættes og steger med i 5 minutter. Druer og portvin tilsættes og koger igennem. Schnitzlerne anrettes med ristede kartofler og en god salat.
Velbekomme!