KALVEGRYDE MED KAFFE OG GÅRDBUTIKKENS GODE KARTOFELMOS

Ingredienser til 4 personer

2 spsk. olivenolie
600 g magert kalvekød skåret i tern
2 løg skåret i skiver
1 fed hvidløg, hakket
2 røde peberfrugter, halverede og uden kerner, skåret i tykke skiver
25 g hvedemel
5 spsk. tør hvidvin
5 spsk. brygget kaffe
Salt og møllepeber

Instruktioner

Opvarm olivenolie i en gryde og brun kødet heri på alle sider under jævnlig omrøring. Tag kødet op og læg
det i en skål. Læg løg, hvidløg og peberfrugter i gryden og steg dem ved svag varme under jævnlig omrøring
i ca. 10 minutter. Drys mel over og svits videre under konstant omrøring i 10 minutter.

Rør vin og kaffe i lidt ad gangen og bring det i kog under konstant omrøring. Læg kødet tilbage i gryden, krydr med salt og
møllepeber. Læg låg på gryden og kog i en 1 time eller til kødet er mørt.

Serveres med kartoffelmos, – prøv fru Madsens kartoffelmos med ost, bacon og løg.

Velbekomme!!