HAKKEBØF MED ROSENKÅL OG HYTTEOST

Ingredienser til 4 personer

800 g hakket oksekød
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. smør til stegning
2 spsk. olie til stegning

ROSENKÅL:
400 g rosenkål
1 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber

HYTTEOST MED DILD:
1 potte frisk dild
200 g hytteost
2 tsk. citronsaft
Salt og friskkværnet peber

TILBEHØR:
700 g små kartofler
50 g hakkede mandler

Instruktioner

Hak dild fint. Rør hytteost sammen med dild, og krydr med citronsaft, salt og peber.
Form oksekødet til hakkebøffer og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i smør og olie på en pande i 4-5
minutter på hver side.

Rosenkål koger ¾ møre, og sauteres på panden efter hakkebøfferne er stegte.

Velbekomme!